Kapcsolat

Active Solution Kft.

Mail: info@activesolution.hu

Cím: 2030 Érd, Enikő u. 2/b

Mobil: +36-209-709-604

AKIKET TÁMOGATUNK

Tavaly átléptük a 300 milliárd forintos eenrgia beszerzési értéket

2015.02.20.

Tavaly átléptük a 300 milliárd forintos eenrgia beszerzési értéket

Az elmúlt években évesen szinten átlagosan 1000 GWh villamos energiát és 250 millió m3 földgázt versenyeztettünk.

Térhódításunk a közbeszerzések tekintetében tovább folytatódott, hiszen a közbeszerzések keretében kiírt energia beszerzések eljárások számát tekintve, minden ötödik eljárás és minden második árlejtés társaságunk szervezésben került kiírásra. A  Magyar Energia Beszerzési Közösség (MEBEK) keretében szervezett csoportos beszerzésekkel a csatlakozó tagok számára az elmúlt időszakban jelentős megtakarításokat értünk el.

A folyamatos rekord számok mellett az elmúlt hét évben számtalan élménnyel is gazdagodtunk, ami mind a társaság, mind dolgozóink személyes fejlődését eredményezte. A társaság sikere elképzelhetetlen a dolgozóink személyes fejlődése nélkül, így mindig is nagy figyelmet szenteltünk a folyamatos képzésekre, tréningekre.

Díjmentes rendezvényeinkkel, híranyagainkkal törekedtünk, hogy naprakész információkkal tájékoztassuk meglévő és potenciális partnereinket. Karitatív tevékenységünkkel célunk volt, hogy cselekedettel és felajánlásokkal valamit mindig visszaadjunk az általunk elért sikerekből.

Kollégáink számára fontos az aktív élet és sport, hiszen válogatott sportolók, olimpikonok és jelenleg is aktívan sportolókat üdvözölhetünk csapatunkban. A belső csapatépítések mellett sportrendezvényeken is rendszeresen részt vettünk, amelybe energiakereskedő partnereket is bekapcsoltuk a Sourcing Hungary Kft. által szervezett kihívás napján.

Élmény alapú professzionális beszerzési szolgáltatásainkkal legfontosabb számunkra az ügyfelek elégedettsége. A megbízásaink során mindig törekedtünk, arra hogy az elért megtakarítások és a mérető hozzáadott értékeinken túl, partereink számára élményt is jelentsen a velünk történő együttműködés.

Eredményeink távirati stílusban:

  • 301 milliárd forintos beszerzési érték
  • 5500 db ügyfél beszerzési projekt
  • 3500 ügyfél
  • 6200 GWh villamos energia és
  • 1400 millió m3 versenyeztetett mennyiség
  • 22,4 milliárd forintos megtakarítás
  • 45 fős alkalmazotti létszám

Ezúton köszönjük partnereinknek a bizalmat és az együttműködéseket!

Forrás: www.sourcing.hu

vissza
>