Kapcsolat

Active Solution Kft.

Mail: info@activesolution.hu

Cím: 2030 Érd, Enikő u. 2/b

Mobil: +36-209-709-604

AKIKET TÁMOGATUNK

Túlszárnyaltuk a 15 milliárd forintos megtakarítást

2013.11.05.

Az energia beszrzés piacán együttműködő partnerünk beszerzési volumene elérte a 230 milliárd forintos összértéket

Eddigi közel 6 éves működésünk során több mint 3000 ügyfelünk megbízásából szervezett beszerzésekben összesen 15 milliárd forintos megtakarítást értünk el. A közel 4000 ügyfélprojekt beszerzési volumene meghaladja a 230 milliárd forintos összértéket. A növekedés eredményeképpen alkalmazotti létszámunk is folyamatosan fejlődött, így év végére elérjük a 48 főt. Tevékenységünk során mindösszesen 1122 millió m3 földgáz és 4658 millió kWh villamos energia fogyasztási mennyiség került kalapács alá.

Kiemelt sikereket értünk el az energia beszerzésekben, mind a versenyszférában, mint az állami szektorban. Immáron éves szinten ca. 1000 GWh villamos energiát és 200 millió m3 földgáz energiát versenyeztetünk. Több ezer egyedi és csoportos beszerzési eljárást, több ezer elektronikus aukciót, árlejtést bonyolítottunk, ezzel is népszerűsítve az elektronikus beszerzést. Eredményességünk mutatja az is, hogy megjelenésünk óta több tíz versenytárs is belépett a piacra Sourcing azonos termékekkel, másolt módszerekkel, folyamatokkal, honlappal. Az energia beszerzések mellett, számos beszerzési területen is támogatást nyújtottunk kiemelt eredménnyel. Szinte nincs olyan beszerzési szegmens, ahol ne rendelkeznénk tapasztalatokkal, hiszen a társaság vezető szakemberei évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a különböző beszerzési területeken.

Nagy öröm számunkra, hogy szolgáltatásainkra ilyen nagy igény mutatkozik, amely évről évre tovább erősödött. A kötelező szabadpiacra lépési kényszerrel párhuzamosan elsőként indultunk a piacon egyedi szolgáltatásainkkal és jelenleg abszolút piacvezetőként mutatunk óriási aktivitást.

A növekedéssel belső szervezetünk is folyamatosan fejlődött. Jelenleg 5 üzletági működéssel szolgáljuk ki partnereinket. Az egyes üzletágak önálló működéssel felelelős vezetőkkel végzik tevékenységeiket. Alkalmazotti létszámunk jelenleg 39 fő, de év végére elérjük a 48 főt. Szakértői csapatunknak köszönhetően immáron a teljes országot lefedjük szolgáltatásainkkal.

Üzletágaink:

  • Vállalati Energia Beszerzés,
  • Magyar Energia Beszerzési Közösség,
  • Közbeszerzés,
  • Beszerzés Menedzsment,
  • Energia Menedzsment.

Főbb mutatószámok, fejlődés minden ponton

Túlszárnyaltuk a 15 milliárd forintos megtakarítást

Túlszárnyaltuk a 15 milliárd forintos megtakarítást

Túlszárnyaltuk a 15 milliárd forintos megtakarítást

Túlszárnyaltuk a 15 milliárd forintos megtakarítást

vissza
>