Kapcsolat

Active Solution Kft.

Mail: info@activesolution.hu

Cím: 2030 Érd, Enikő u. 2/b

Mobil: +36-209-709-604

AKIKET TÁMOGATUNK

Debrecenben is jól sikerült a szemléletformáló kampány.

 

Debrecenben is jól sikerült a szemléletformáló kampány.

BMX-bemutatót tartottak Debrecenben. Hajmeresztő trükkökkel biztatja biciklizésre a kisiskolásokat a BMX világbajnk, Kun Ádám.

2015. szeptember 30-án, szerdán délelőtt különleges élményben lehetett része a debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola diákjainak: Kun Ádám kétszeres amatőr és kétszeres profi világbajnok BMX-es tartott előadást nekik a biztonságos kerékpározásról, amit egy elképesztő trükkökkel teletűzdelt rövid bemutató követett a szemléletformáló kampány keretein belül.

Hamarosan átadják Debrecenben a 48. számú főút mellett készülő kerékpárutat, amely a Sólyom utca és a Panoráma utca közötti szakaszon épül. Ehhez kapcsolódóan a Kerékpáros Magyarország Szövetség Debrecen Önkormányzata és az Active Solution Kft. megbízásából a bringázás és az egészséges életmód népszerűsítéseként a Karácsony Sándor Általános Iskola diákjainak szervezett egy különleges programot szerda délelőttre, mely a szemléletformáló kampány részeként valósult meg.


A diákok közül szinte mindenkinek van biciklije, azonban időt kell szánni arra is, hogy a szabályokat áttekintsük – a KMSZ megbízásából ezért Kun Ádám, kétszeres amatőr és kétszeres profi világbajnok BMX-es tartott előadást a gyerekeknek a biztonságos közlekedésről és a kerékpározáshoz kapcsolódó szabályokról. Ezt követően pedig elérkezett, amire mindenki várt: az udvaron egy rövid bemutatóval örvendeztette meg az általános iskolásokat a világbajnok. A gyerekek elragadtatva tapsolták meg a hajmeresztő trükköket, amikor pedig a 29 éves Kun Ádám BMX-e a hátsó keréken pörgött, és ő átmászott a kormányon át, hogy a kerékpár másik oldalán kössön ki, akkor már nem hittek a szemüknek.


„Fontos, hogy minél többen biciklivel járjanak, ezt pedig a legfiatalabbak körében kell elkezdeni népszerűsíteni. Ha bringával járnak a gyerekek, akkor jó átismételni a szabályokat, amik persze néha unalmasak, de nagyon fontosak ahhoz, hogy biztonságosan, egymásra figyelve közlekedjünk” – mondta el Kun Ádám. – „A bemutatót azért szeretem csinálni nekik, mert nagyon jó út arra, hogy népszerűsítsük a kerékpározást. Nem kell mindenkinek BMX-eznie, viszont nagyon látványos, ezért kedvet kapnak a bringázáshoz” – tette hozzá.

vissza
>